Kraften med en WordPress-sida

Finns nu att få hemsida till fast pris

Behöver du en ny hemsida till fast pris?

Det är bara att inse, att bygga en ny hemsida kan kännas stressigt och speciellt för den som är oerfaren. Det är tidskrävande och du kan aldrig känna dig riktigt säker på att allt fungerar som det ska första gången. Om du på allvar vill ha en seriös framtoning på nätet är det oerhört viktigt att välja rätt webbdesigner som designar din hemsida professionellt.

Det allra viktigaste innan du skapar din hemsida är att du fastställer dina mål. För att kunna göra det behöver du förstå vilka dina kunder är, vad de är ute efter och varför de besöker din hemsida. När du vet svaret på de frågorna kan du gå vidare och börja bygga din nya hemsida.

Det är inte alldeles lätt att planera en hemsida, särskilt om ekonomin inte räcker för att anlita en professionell webbdesigner. Det är svårt att fatta rätt beslut om du inte känner till branschen och de bästa metoderna för den.

Hur skulle det vara om du hade ett team av utvecklare, formgivare och copywriters som kunde arbeta tillsammans och anpassa sig till dina krav? Oavsett om du vill ha en ny hemsida, ett nytt utseende eller bara några ändringar på den du redan har. Vi har en tydlig målsättning: att erbjuda dig den perfekta onlinelösningen till rätt pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Sökmotoroptimering (SEO) och innehållshanteringssystem (CMS:Content Management System) är båda mycket viktiga faktorer för en webbsida, och dessa kan avsevärt bidra till att du får fler besökare. Men hur kombinerar du styrkan hos dessa båda? Även om det finns många olika CMS-program att tillgå på marknaden på nätet kan WEFIXO erbjuda det bästa alternativet - "WordPress".

WeFixo - Blogg - Hemsida till fast pris 3
WordPress världsledande cms verktyg

Vad är en WorPressida?

Om du någon gång ägnat dig åt webbdesign har du säkert hört talas om namn som WordPress, Squarespace, Joomla, Weebly, Webnode och Wix. Detta är verktyg som används för att bygga en webbsida, men den främsta av dessa plattformar är WordPress. WordPress är det mest populära CMS verktyget i världen och det är också mycket flexibelt.

WordPress är det mest kända och kraftfulla CMS verktyget med öppen källkod för att bygga hemsidor och bloggar på nätet. Det är den mest använda plattformen i världen och används av över 39,5 % av alla webbsidor. 

WordPress är en plattform med öppen källkod och du betalar bara för domännamnet och webbhotellstjänsterna. Dessutom är den mycket funktionell, lättanvänd och kan enkelt anpassas med hjälp av plugins och teman.

WordPressidor är SEO-vänliga (Sökmotoroptimerade). Det innebär att alla sökmotorer, inklusive Google, tycker om dem. Om din webbsida är bättre optimerad rankar den högre i sökmotorerna. Webbdesigners föredrar WordPress eftersom tekniken är mer avancerad samtidigt som den är enklare att hantera och uppdatera. Dessutom är WordPressidor säkrare än andra sidor. WordPress är numera betrodd av miljontals människor världen över och blir ständigt alltmer populär. Dessutom kan de hantera ett brett utbud av olika webbplatser, oavsett om det handlar om bloggar eller nätbutiker.

Det som gör WordPress till den numera bästa plattformen för att bygga webbsidor är att den har de mest fördelaktiga funktionerna för att skapa högkvalitativa webbsidor. Några av de mest framträdande funktionerna för WordPress är hastighet. På grund av den sparsamma utformningen fungerar den snabbare eftersom programvaran inte har några överflödiga inslag som saktar ner processen. Den använder sig av en utomordentligt bra kod, vilket gör att innehållet enkelt kan hittas på nätet. Den är mycket mångsidig och fungerar för alla typer av branscher och företag tack vare fantastiska teman och plugins.

WeFixo - Blogg - Hemsida till fast pris 1
Att välja mellan vanligt och

hemsida till fast pris för WordPressidor

Nu när du sett de fantastiska funktionerna hos WordPress och vilka fördelar du får genom att använda en hemsida som utformats i WordPress är det dags att avgöra om du ska anlita en designer som tar betalt per timme eller en hemsida till fast pris. Vi ska jämföra dem och se vad som passar din verksamhet bäst. Många nya kunder tycker det är svårt att avgöra detta.

För alla som letar efter en plånboks vänlig hemsida rekommenderar vi att välja en hemsida till fast pris eftersom det innebär att du får mycket valuta för pengarna.

För det första ingår alla viktiga funktioner för sidorna med hemsida till fast pris. Det innebär att du kan lansera din hemsida med allt nödvändigt innehåll. Det banar vägen för din affärsframgång redan från början. Allt du behöver från en hemsida finns här och det innefattar även strategi och planering. Det finns också vackra hemsid mallar, liksom möjlighet till en skräddarsydd hemsidedesign. Dessutom kan du enkelt ändra webbdesignen allt efter behov längre fram.

De är kompatibla med flera webbläsare, mobilvänliga och responsiva. En fast prismodell (Hemsida till fast pris) är kostnadseffektiv och innebär att du har en fast budget för den nya hemsidan. Den kommer med en mängd funktioner till ett överenskommet pris. I allmänhet blir kostnaden lägre för att bygga, utforma och utveckla den nya webbsidan. Eftersom den finns i olika alternativ kan du grunda ditt beslut på vad din verksamhet behöver. Försök att hitta en prisklass som passar dina företagsbehov. Detta är den bästa lösningen för de flesta företag eftersom du kan välja i enlighet med din budget och dina behov och även efter egenskaper och funktioner.

Det främsta anledningen till att man föredrar hemsida till fast pris -alternativet framför det vanliga eller rörliga är transparensen i prissättningen. Du kan också uppgradera din hemsida senare i takt med att din verksamhet växer och kräver fler funktioner. Till skillnad från när du anlitar en webbdesigner med timersättning innebär hemsida till fast pris lägre risk då du redan vet exakt vad du får.

En hemsida till fast pris passar för så gott som alla verksamheter. I själva verket är detta det bästa alternativet för de som har en avsatt budget för den. Om du är ny på området kan du välja ett baspaket och om du är ett etablerat företag kan du bestämma dig för ett premiumpaket.

Du kan lättare lansera din hemsida om du väljer en hemsida till fast pris. På så sätt kan du köra igång din hemsida på kortast möjliga tid. Prissättningssystemet är transparent och det finns inga dolda avgifter.

Om du har begränsad budget kan du välja något av de paket med fasta priser som är anpassade till dina affärsbehov. Se till att paketet du väljer ger dig bra valuta för de pengar du lägger ner på det.

Om du är nybörjare kan du välja vilket som helst av paketen. Som nybörjare är det alltid klokt att börja med en hemsida till fast pris. Baspaketet innehåller allt du behöver för att utveckla ditt företag. Om du vill använda dig av sökmotoroptimering är det betydligt smidigare att göra detta med premiumpaketet.

WeFixo - Blogg - Hemsida till fast pris
Typer av hemsida till fast pris

Som du kan byga

I WordPress är det enkelt att ladda upp innehåll på din webbplats. Du kan köra igång sidan och få den att fungera fullt ut på väldigt kort tid. Allt du behöver blir installerat. Du kan utforma alla slags hemsida till fast pris beroende på vilken typ av webbplats du vill ha.

Utöver detta finns det också hemsidor för forum, events, onlinekurser, bröllop, med mera.

Detta är en speciell sorts hemsida där du kan dela med dig av såväl foton och tankar som tutorials, recept och till och med recensioner. Fördelarna med en blogg är att den visar nyligen publicerat innehåll först.

Hemsidor för e-handel är den bästa lösningen för alla typer av företag, särskilt för de som driver sin verksamhet på nätet och som vill täcka allt vad gäller kundvagnen för att kunna ge kunden den absolut bästa upplevelsen av butiken. Det är därför det är så viktigt att ha en hemsida när du börjar med e-handel. Den fungerar som en bro mellan säljare och kund, och därför är det avgörande att du också får den mest pålitliga sidan för din webbshop.

Ditt digitala varumärke betyder allt. Faktum är att människor dömer dig inom några sekunder utifrån hur din hemsida ser ut. Oavsett om du är ett företag eller en byrå behöver du en gedigen närvaro på nätet för att du ska synas och höras i det digitala rummet. Hemsidan för ett varumärke ska vara attraktiv med alla funktioner och finesser och mer därtill, men den måste också vara enkel att hantera.

Att bygga upp en medlemssida kräver avsevärt med tid och energi. Men det är också här du har störst möjlighet att tjäna pengar på din hemsida. En medlemssida kan ge återkommande kunder på återkommande basis, vilket gör att den blir en av de största inkomstkällorna för din verksamhet. På så sätt kan du uppnå ekonomiskt oberoende, men det kan ta tid att komma dit. Och för att du ska göra det måste du se till att ha de rätta sakerna på din medlemssida.

Portfoliobaserad design trendar just nu. Många professionella och yrkesverksamma vill visa upp sina arbeten på en hemsida. Att ha en portfoliobaserad design kan därför vara klokt. En portfoliobaserad sida innebär det att själva webbplatsen i sig är en digital presentation av ditt arbete. Och det innebär i sin tur att du behöver vara kreativ och tänka till för att få fram något unikt som imponerar. Detta är ett stort plus för intäkterna då potentiella kunder ser hemsidan och den underlättar också för att bygga upp förtroende och visa upp expertis.

En "trattvänlig", responsiv och professionell WordPressida.  En sida för lead generation är oerhört betydelsefullt för varenda företag, organisation och personer som är beroende av att få nya kunder och leads via nätet. Lead generation kallas också lead capture eller leadsgenerering på svenska, och det används som ett sätt för att öka antalet leads och potentiella kunder och detta är anledningen till att alltfler företag numera använder sig av det.  

Fördelar med att välja en

WordPressida

En WordPress hemsida till fast pris är bra för de flesta och speciellt för den som vill veta exakt vad arbetet kommer att kosta utan att behöva bli överraskad av annars en hög rörlig kostnad. Den har många funktioner som förbättrar den och den täcker de flesta behov för både företag och privatpersoner. Här är några av anledningarna till att den här sortens hemsida är ett bra alternativ för dig:

  • ENKELHET – Det mest utmärkande funktionen är enkelheten. Den är den mest användarvänliga vilket underlättar för din verksamhet. Du kan utan svårigheter både publicera och lansera nätartiklar och annat innehåll. Du måste inte vara någon expert innan du börjar använda systemet.

  • GRATIS – Det blir inte lika dyrt eftersom WordPress i sig är gratis. Det är enkelt och smidigt att ladda ner plugins och teman. Det enda kostanden är den för webbhotellet och domännamnet.

  • FELXIBILITET – WordPress är dessutom mer flexibel att använda och på grund av denna flexibilitet kan du utan svårighet skapa dina hemsidor.

  • LÄTT OCH SMIDIGT ATT ANVÄNDA – En annan fördel är att den är enkel att använda. Det behövs bara lite träning för att du ska kunna använda den, så du kan lätt bygga och hantera din egen hemsida. 

  • ANVÄNDARVÄNLIGT – WordPress CMS verktyget är användarvänligt, vilket gör det lätt att hitta fel och bristfälligt innehåll på en hemsida. Förutom att hemsidan ser bra ut och fungerar bra är det lätt att navigera, utforma och uppdatera den.

  • MYCKET FUNKTIONELL – WordPress har ett mycket flexibelt och anpassningsbart ramverk som kan användas för att driva alla typer av hemsidor. Detta är mycket anpassningsbart och du kan använda det i enlighet med ditt företag och de behov du har av din hemsida. WordPress har många funktioner som gör att du enkelt kan anpassa alla delar av webbsidan utan att göra avkall på funktionaliteten.

  • SÄKER – Webbplatser som utformas med WordPress är säkrare än andra CMS-plattformar. Du behöver inte oroa dig för något när det gäller säkerheten för din hemsida eftersom den kommer med de mest avancerade säkerhetsfunktionerna. Det kan inte uppstå något säkerhetshot som härrör från programvaran. Om du ändå oroar dig för säkerheten erbjuder vi ytterligare säkerhetsfunktioner med vårt hostingpaket.

VARFÖR

VÄLJA OSS?

Här är anledningarna till varför du ska välja WEFIXO och hemsida till fast pris:

WeFixo - Blogg - Hemsida till fast pris 2

Företagets produkter är prisvärda. Även om du har en liten budget får du ett paket som överensstämmer med dina behov. Om du vill bygga en plånboksvänlig hemsida kan du välja något av paketen med fast pris.

WEFIXO tillhandahåller alla nödvändiga funktioner som ditt företag behöver. Beroende på vilket paket du vill använda kan vi bygga upp en funktionsrik hemsida för ditt företag. Till exempel en hemsida till fast pris med boknings system till en massör eller en frisör salong.

Det viktigaste av allt är att vi erbjuder paket som är enkla att förstå. WEFIXO ger dig lösningen på ditt företags behov - en lättanvänd webbplats som kan hjälpa dig att öka och konvertera trafiken till din hemsida.

WEFIXO har ett team av erfarna och engagerade experter på webbdesign. Våra designers arbetar för att tillhandahålla högkvalitativa produkter utan att göra avkall på detaljerna. Så du kan koppla av och känna dig lugn medan vi bygger upp fantastiska och attraktiva hemsidor åt dig.

När du betalar för en hemsida till fast pris finns det inget annat du behöver betala för. På WEFIXO har vi en strikt och transparent prispolicy och vi har inga dolda kostnader. Det enda pris du betalar är det som står på hemsidan.

Vi har ett team av skickliga webbdesigners som gör att vi kan tillgodose varje litet och stort krav på din hemsida. Våra designers och utvecklare har mångårig erfarenhet av att skapa webbsidor i toppklass.

Välj ditt paket

Du kan arbeta med det som finns att tillgå i grundpaketet eller välja premiumpaketet om du önskar ytterligare funktioner.

Baspaket för hemsida

Baspaketet passar bra för nybörjaren och den som inte kräver en mer avancerad hemsida, är du alltså ute efter en rätt enkel och basic hemsida är basic paketet det rätta valet för er. Det är det billigaste paketet och kan rymma upp till fem sidor med innehåll. Om du vill starta en enklare hemsida för din verksamhet kan du välja nybörjarpaketet. Det kommer med intressanta funktioner som gratis konsultation, responsiv design, en landningssida och lokal SEO. Dessutom ingår det också en WordPress-plugin. Du kan diskutera dina mål och idéer enskilt med experter, vi finns tillgängliga alla dagar i veckan.

Premiumpaket för hemsida

Om du vill stärka ditt företag med hjälp av marknadsföring på nätet bör du överväga att välja premiumpaketet. Premium-hemsidorna utformas av våra erfarna designers så att de blir snygga, mycket funktionella och innehållsrika. Den kan rymma upp till åtta innehållssidor tillsammans med landningssidor och olika språkinställningar. Du kan ha en särskild avdelning för bloggar och nyhetsuppdateringar och dessutom få förbättringar vad gäller din lokala SEO. Du kan ha många plugins och få en mycket skräddarsydd hemsida som tillgodoser allt du behöver. Kontakta oss idag, vi finns tillgängliga alla dagar i veckan.

Prisvärd, pålitlig och effektiv!

Slutsats

På Wefixo hjälper vi dig att utforma din dröm hemsida till fast pris online med hjälp av professionella webbdesigners i toppklass som alla har praktisk erfarenhet av att leverera högkvalitativa resultat.