Webbdesign

Vi lyssnar. Vi designar och vi levererar! 

Webbdesign, Hemsida, Webbplats - WeFixo 1
Think Big. Design Brilliant.

Levererar framtidens webbdesign med snabb, prisvärd och vacker webbdesign.

Det tar mindre än 1 sekund för en webbplatsbesökare att bestämma sig för om de vill stanna kvar eller inte.

I tider när bedömningar görs så snabbt – har din webbplats vad som krävs för att hålla kvar dina besökare?

Webbdesign är en viktigt aspekt när det kommer till en webbsidas trovärdighet. En bra webbdesign har enormt stor betydelse för din verksamhet. 

Den är inte bara ett funktionellt verktyg som förser kunderna med information utan återspeglar också ditt varumärke. Vårt mål är att på ett enkelt sätt erbjuda den bästa tjänsten för webbdesign i Sverige. 

Det handlar helt och hållet om att bygga upp webbsidan på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt. Vi finns här för att hjälpa dig med det och skapa den webbsida du drömmer om. 

Med ett team av multibegåvade designers och utvecklare kan WEFIXO utforma den mest fantastiska hemsida åt ditt företag.

Med WEFIXO är det enkelt och prisvärt att skapa en professionell webbsida. Du kan på kort tid utforma och köra igång din egen proffsiga sida. Våra webbplatsutformningar är enkla, roliga, intuitiva och snabba. 

Vi skapar vacker webbdesign som du enkelt kan uppdatera och ändra närhelst du behöver. På WEFIXO står kreativiteten i centrum och vi strävar ständigt efter att kunden ska känna sig 100% nöjd. 

Vi vet att deadlines är ett måste, och när det handlar om webbdesign och webbplatsutveckling finns det inga kompromisser. Vi lyssnar på dig och återkommer alltid med två tummar upp. Om du är nöjd med det, toppen! Om inte – då fortsätter vi jobba tills du är det. 

Vi kan stolt och ärligt säga att vi är utvecklare som tar hänsyn till vad du behöver. Och vi ser till att göra din webbsida framgångsrik, oavsett hur stor eller liten den är. 

Vi brinner för att du ska få den bästa webbdesignen där vi också lägger stor vikt vid detaljer.

Vad är webbdesign?

Termen ”webbdesign” kan få dig att tänka på en hel massa saker. Och faktiskt- möjligheterna är ju också oändliga! Tvärtemot än vad du kanske tror är webbdesign inte bara en konstform. Det är en kombination av flera olika delar för att ta fram den perfekta närvaron på nätet.

Webbdesign är en process där man lägger till interaktiva funktioner till en webbplats med hjälp av design- och programmeringsteknik. Webbdesign är konsten att skapa webbplatser. Det är en väldigt bred term som omfattar många ämnesområden och metoder. 

Webbdesign är en kreativ process där programmerare och designers arbetar tillsammans för att skapa webbsidor som både är tilltalande och användbara för slutanvändarna. Det är ett konstnärligt och funktionellt sätt att kommunicera med hela världens internet. Den här strategin bygger på flera sammanhängande metoder, bland annat grafisk design, gränssnittsdesign, design av användarupplevelser och teknisk utveckling.

Hur webbdesign kan göra

Underverk för ditt företag

Har du någonsin funderat över vad en webbdesigner gör eller vad det är som får en professionell webbdesign att sticka ut från mängden? Om svaret är ja, då har du kommit till rätt ställe. Läs vidare och ta reda på vad du kan förvänta dig av en webbdesigner och hur en webbsida kan göra underverk för ditt företag. 

De flesta företag hämtar numera sin information på nätet. De behöver söka på nätet efter produkter och tjänster, de annonserar på nätet, människor skickar meddelanden till dem på sociala medier och så vidare. Och därför är företagswebbplatser viktigare än någonsin förr. Ju fler människor som ser din hemsida, desto större är dina chanser att den får ett gott rykte. Ett bättre rykte innebär fler försäljningar och fler försäljningar leder till ökad vinst. Om du lyckas uppnå den framgång du önskar beror helt och hållet på hur du utformar din webbplats. Och detta är anledningen till varför det är så viktigt att du överlåter din webbdesign till experter och proffs. 

Designen fungerar som en pågående interaktion mellan designern och besökaren. Bra formgivare tar hänsyn till besökarens behov, tycke och smak när de planerar projektet. En flashig design kan visserligen dra blickarna till sig men riskerar att skugga den egentliga användningen av din sida.

För de flesta företag spelar hemsidan en avgörande roll för deras marknadsföring på nätet. Men alltför många företag anser inte att en ny hemsida är viktigt eftersom de antingen inte vet på vad sätt den kan få verksamheten att växa eller så har de helt enkelt varken tid eller resurser att investera i den. Alla företagsägare vill locka fler kunder. En responsiv design kan dra till sig nya leads och kunder som köper dina varor och tjänster.

En bra webbdesign är ovärdeligt. Den bygger upp förtroende på ett alldeles särskilt sätt och kan till och med få dina besökare att köpa en viss produkt eller tjänst. En bra webbdesign skapar tillit, inger förtroende och ger ett rätt första intryck så att du inte går miste om värdefulla möjligheter. Detta för att en välgjord webbdesign täcker olika aspekter som kan hjälpa eller stjälpa en webbsida.

VAD VI ERBJUDER

1. Utformning av ny webbsida

En bra design är den viktigaste delen av en hemsida och kan verkligen göra intryck. Om du har planer på att skapa en ny webbsida är det viktigt att du väljer rätt webbdesign företag som kan ta fram den hemsida du vill ha. Det är mycket du måste beakta, som kvalitet, service, användbarhet, support, med. mera. Med ökad konkurrens har design förnyats och förbättrats, och människor föredrar en sådan design då den är mer funktionell och tilltalande för ögat och även mer lättanvänd.   WEFIXO har vunnit anseende i branschen genom att erbjuda ett komplett utbud av tjänster för webbdesign.

2. Utformning av landningssida

Vi har specialiserat oss på att skapa fantastiska landningssidor så att du kan marknadsföra ditt företag på nätet. Allt fler människor använder sig av internet för att hitta det de vill. Utformningen av landningssidan är otroligt viktig för att du ska få mer trafik till din webbsida. Den är den första sida som besökarna ser när de kommer till din hemsida. Landningssidan bör vara utformad så att den uppmuntrar besökare att agera och omvandlas till köpare och prenumeranter. När vi utformar din landningssida kommer fler besökare omvandlas till kunder.

3. Webbsida för
E-handel

E-handeln har erövrat världen. Det är dock extremt svårt att upprätthålla och utveckla en e-handelsbutik. Vi skapar en användarvänlig e-handelssida som ger en utmärkt kundupplevelse. Vi på WEFIXO har ett team av erfarna proffs med kompetenser inom områden som design, mobilapps-utveckling, webbapps-utveckling och innehållsmarknadsföring. De har flera års erfarenhet inom designvärlden och vet allt som är värt att veta om hur man skapar bra e-handelsbutiker. Om du är entreprenör i Sverige kan WEFIXO förse dig med toppmoderna helt skräddarsydda e-handelslösningar för alla dina affärsbehov. 

4. Granskning av SEO för din webbplats

Vill du ha en fullständig granskning av din webbplats? I så fall kan WEFIXO hjälpa dig. En granskningstjänst är något som varje webbsida behöver eftersom man då hittar problem och förstår varför den inte syns i sökmotorn. Webbplatsgranskning är ett viktigt verktyg för det företag som vill sökmotoroptimera sin synlighet på nätet och öka sin webbtrafik. Varje webbplats måste kontrolleras regelbundet, särskilt om den används i kommersiellt syfte. Kontrollerna behövs för att du ska veta att allt finns på plats. Din hemsida är ditt företags ansikte utåt på nätet och därför måste du se till att hålla den professionell. När vi har slutfört granskningen ger vi förslag på lösningar för de eventuella problem som vi hittat på din hemsida. 

5. Webbhotell

Är du ute efter en bra webbhotell? WEFIXO samarbetar med några av Sveriges främsta webbhotellsföretag och du får därmed den bästa tekniken och de bästa funktionerna som kan leda till högre konverteringsfrekvens och lägre avvisningsfrekvens på din webbplats. Webbhotell är ett måste när du lägger ut din verksamhet på nätet. Du kan även använda tjänsten för personliga eller affärsmässiga ändamål. Om du har planer på att starta en webbplats kommer du förr eller senare att behöva en webbhotellstjänst. Utan en sådan hänger din webbplats i luften och ingen kan hitta eller se den. Våra partners för webbhotell sköter allt kring webbhotellstjänsterna för din hemsida utan att du behöver krångla med någon server, uppdatera programvara eller oroa dig för webbhotellsrelaterade problem. 

6. Registrera Domän

Är du en entreprenör som vill starta ditt eget nätverksföretag? WEFIXO har ingått ett partnerskap med en av de mest pålitliga domänregistratorerna för att kunna erbjuda ett komplett paket med webbdesign och se till att du får de bästa domänlösningarna till mycket konkurrenskraftiga priser. Oavsett om det gäller överföring av en webbplats eller registrering av flera domäner kan WEFIXO hjälpa till. Med vår partner inom domänregistrering tillhandahåller vi en av de mest omfattande och snabbaste supportsvaren samtidigt som vi behandlar varje kund som en värdefull partner. Kort sagt är vår partners tjänst för domänregistrering utformad för att lösa alla dina problem kring domäner. Dessutom kan du också få WHOIS-skydd för din domän och en mängd ytterligare tjänster. 

7. Uppdatera webbplats

Om du haft din verksamhet ett tag är det troligt att du någon gång under den tiden fått en hemsida utformad och installerad. Kanske känner du dock att det är dags för en förnyelse? Det kan betyda mycket att göra om en hemsida. Dina användare ser den och får sina första intryck utifrån hur den ser ut. Därför är det viktigt att ombyggnaden görs med omsorg och av de som besitter expertkunskaper och erfarenhet. På så vis kan du få en ansenlig mängd fler besökare och mer försäljning, vilket i sin tur ökar företagets intäkter. Vi erbjuder SEO-granskningar och komplett förnyelse av webbplatser. Vi tillämpar olika strategier för att få den organiska trafiken på din webbplats att öka. 

8. Kundportal

Har du någonsin velat bygga en kundportal för dina kunder? Om du vill skapa ett effektivt förfarande för din kundtjänst kan det vara bra lägga till en kundportal på din hemsida. Kunder uppskattar en portal dit de kan vända sig med sina frågor. Dessutom är det användbart att få information om deras support i realtid. Detta gör det möjligt för företag att övervaka, hantera och kommunicera med sina kunder. De kan därmed hantera sin tjänst utan att behöva kontakta kundtjänstmedarbetare, vilket förbättrar kundens upplevelse av ditt företag.

Vår Vision

Vilka vi är

Webbdesign, Hemsida, Webbplats - WeFixo 2

Vi erbjuder digital design till överkomligt pris. På WEFIXO gör vi webbdesign enkelt för dig. Vi tillhandahåller snabba och effektiva tjänster för webbdesign och levererar alltid enligt tidsplanen. Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller allt som har med webbdesign att göra. Vi ser till att du slipper allt huvudbry för processen, så att du kan ägna dig åt det som är viktigt.

En professionell webbplats är det bästa sättet att marknadsföra ditt företag. Oavsett om du är privatperson eller ett småföretag kan vårt team av erfarna designers skapa den design du alltid har drömt om. Med vår omfattande erfarenhet inom branschen för webbdesign vet vi helt och hållet hur man gör bra intryck och skapar något alldeles särskilt.

När du behöver utforma eller förnya en webbsida, då finns WEFIXO här och hjälper dig med webbdesign och webbutveckling. Vi brinner för att erbjuda en personlig upplevelse för var och en av våra kunder. Allt från första gången vi träffas till det ögonblick då din webbplats går live kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi arbetar för din skull. WEFIXO kan hjälpa dig att lyfta ditt företag.

Hur vi skapar en slående webbdesign

Beroende på vilken bransch du är verksam inom och vilken typ av verksamhet du har behöver du bygga en skräddarsydd webbplats som underlättar din marknadsföring. För att få ett stort antal besökare till din sida behöver du en ny, förbättrad och förstklassig webbplats design. Din hemsida behöver sin egen unika karaktär för att locka till sig potentiella kunder. 

Här följer det stegvisa förfarande vi följer när vi utformar din hemsida:

 1. Vi lyssnar på vilka mål du har och förstår din verksamhets vision.
 2. Vi informerar dig exakt om vad du kan förvänta dig och på vilket sätt vi ska uppnå dessa mål.
 3. Du får en skräddarsydd offert i enlighet med dina krav.
 4. Du får ta del av en första kartläggning av din webbplats och en struktur för den.
 5. Efter ditt godkännande skapar vi SEO-vänligt innehåll och design.
 6. Våra expertdesigners ger din hemsida en magisk design.
 7. När webbplatsen är klar testar vi den noggrant för att hitta eventuella fel och brister i designen.
 8. Du får din helt egna skräddarsydda webbsida.
 9. Slutligen kan vi finjustera din webbplats ytterligare, beroende på vilka synpunkter och förslag du ger oss inför lanseringen.
Webbdesign, Hemsida, Webbplats - WeFixo 3
Därför ska du

Välja oss

Webbdesign, Hemsida, Webbplats - WeFixo 4

Vid det här laget har du fått en bra uppfattning om varför du bör ha en hemsida och varför du inte längre har råd att bortse från hur den ska se ut. Om du vill ha en framgångsrik hemsida som omvandlar besökare till kunder behöver du en professionell hemsida med en snygg design.

Vi vet att en bra hemsida inte bara handlar om visuellt tilltalande grafiska inslag, utan också om kvaliteten på webbplatsens uppbyggnad. Av följande skäl garanterar vi att du kommer bli nöjd med våra webbdesign lösningar:

 • Vår design är SEO-anpassad och optimerad för visning i mobiler.
 • På WEFIXO hittar du allt du behöver inom webbdesign.
 • Vi skapar webbsidor som ser fantastiska ut och har den där WOW-känslan.
 • Vår design är mycket användarvänlig och uppmuntrar besökarna att engagera sig. 
 • Vi skapar en imponerande webbdesign som håller kvar intresset hos dina besökare.
 • Vi bidrar till att förbättra din verksamhet på ett visuellt sätt och ser till att sidan är användarvänlig.
 • Vi inte bara uppfyller dina förväntningar, vi överträffar dem också. 
 • Vår kundtjänst är vänlig, personlig och alltid snabb.

En bra webbdesign kan innebära många fördelar för din verksamhet. Med hjälp av den kan ditt företag nå ut till en mycket större målgrupp. En attraktiv webbplats är i själva verket ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Dina kunder kan bekanta sig med ditt företag innan de bestämmer sig för att ringa eller besöka ditt företag. Dessutom får du fler besökare och i slutändan kan du göra extra förtjänst. Om du funderar på att starta ett företag på nätet, tänk då på att låta experter ta hand om utformningen av hemsidan.

Att ha en attraktiv och professionell webbdesign är lika viktigt som att ha en väl utformad affärsplan. Vi ser till att göra layouten lockande och professionell och skräddarsyr den så att den passar din verksamhet.

Föreställ dig att du har en miljon saker som måste göras. Vissa kanske är viktigare än andra, men du vill ändå att samtliga av dem utförs helt perfekt. Det främsta syftet med att ha en hemsida är att locka mer trafik och öka försäljningen. Du vill att människor ska se dig och att de även spenderar sina pengar hos dig. För att uppnå detta behöver du en övertygande hemsida som visar upp in verksamhet och dina produkter eller tjänster.

Slutsats

Sätt igång konversationen

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Med vår kreativa, praktiska tjänst… lovar vi att leverera det vi säger att vi kommer att göra!
Vi älskar att hålla det kreativt, professionellt och prisvärt.