WEBBUTIK

WordPress och WooCommerce

1

Planering

Första steget vid första kontakt presenterar du dig lite kortfattat, även vi presenterar oss lite kortfattat om oss. Efter presentationen så börjar vi med att planera hur du vill att vi designar din webbutik på WordPress med hjälp av WooCommerce.

Är du helt oteknisk så är det absolut ingen fara, det är vanligt att kunden inte vet och det är just därför du kollar in oss där vi assisterar och hjälper dig samt ger förslag på webbdesign och webbtjänster som passar din webbutik efter din budget så klart.

Process

Efter planeringen har vi allt som behövs för att kunna starta och påbörja processen och vi utgår efter alla anteckningar och önskemål vi kommit överens om vid steg 1.

Men om du i detta stadie kommer på någon ny idé som du vill att vi lägger till så är det bara att säga till, bäst är att maila det så man tydligt förstår vad du beskriver. Det är också enklare att ta anteckningar när man kommunicerar i text form, så det rekommenderas. Det är också i det här stadiet du lämnar loggin uppgifter så vi kommer in i din webbplats och kan börja bygga. 

För er som till exempel inte vill skicka lösenord okrypterat så finns vi på chatt apparna Telegram och Signal. Dessa appar krypterar meddelanden och då är det säkert att skicka lösenord, rekommenderas. På Telegram har vi användarnamnet WeFixo. På Signal är ett mobil nummer man använder sig av och vårt nummer finner ni på kontakt sidan.

2

3

Feedback

När vi känner oss klara och färdiga med din webbutik så kommer vi att höra av oss till dig och sedan publicera webbutiken live så du kan besöka webbutiken och lämna feedback på arbetet vi utfört.

Webbutik - WeFixo - Feedback
Webbutik byggt i WordPress WooCommerce - WeFixo

Avslut

När vi alla känner oss nöjda och glada med webbutikens design så är vi framme i slutfasen, ett avslut. I detta stadie kommer vi att skicka en faktura till er och ni betalar för webbutiken.

4

Plugins

WooCommerce

Världens mest använda Webbutik plugin till WordPress är WooCommerce. Enkel översikt på beställningar, kunder, rapporter m.m. Du får assistans av oss för att hantera t.ex produkter, beskrivningar (osv) alternativt leja ut uppgifterna till oss så sköter vi det åt dig om det skulle vara för avancerat för dig.

Spårbar Försändelse

Det finns ett helt hav av användbara plugins till WordPress WooCommerce som du enkelt använder för att t.ex uppdatera order med spårbar försändelse id för respektive postombud du använder dig av, t.ex PostNord eller DHL. Detta är givetvis något vi kommer assistera dig med i början så du lär dig det.

Faktura

Med ett annat användbart WordPress plugin är för fakturor, du kan enkelt på orderna uppdatera och skicka fakturor i WooCommerce kontrollpanel. När du behandlat ordern finns det funktion som automatisk skicka slut faktura till kund utan att du manuellt behöver göra det, smidigt och enkelt.

Google Analytics

En till mycket viktigt WordPress plugin är Google Analytics, vi kan enkelt konfigurera Google Analytics till WordPress webbutik, med denna funktion kan du enkelt se över statistik, hitta målgrupper, se realtidsrapporter (t.ex trafik, besökare), analysera resultat m.m.

MArknadsföring

Tack vare WordPress/WooCommerce plugin så kan du också enkelt marknadsföra med hjälp av rabattkuponger, det är mycket smidigt att använda sig av till sina kunder eller för att locka nya kunder till din webbutik vid till exempel kampanjer och shopping dagar som BlackFriday osv.

Stripe

Stripe är Europas ledande betal metod leverantör, b.la Blocket Bostad använder Stripe för att låta sina kunder betala. Det går enkelt att integrerar deras tjänster med WooCommerce och du får live resultat när en kund betalat sin beställning. Mer om Stripe kan du läsa här https://stripe.com

PayPal

Om du vill satsa globalt så är PayPal ett alternativ betal metod du kan erbjuda dina kunder. Det är smidigt och enkelt att integrera PayPal med WooCommerce och du får live resultat när en kund betalat sin beställning. Mer om PayPal kan du läsa här https://paypal.com

Swish

Swish Swish Swish, vem har inte Swish i Sverige? Med denna Svenska populära betalmetod gör du det bekvämt för en Svensk att betala på din webbutik. Enkelt att integrera och du får live resultat när en kund betalat sin order. Mer om Swish kan du läsa här https://swish.nu

Roslagen

Vår webbyrå finns centralt i Rimbo som ligger i Norrtälje Kommun, du kan antingen komma hit eller så kommunicerar vi via epost eller telefon samtal. Nu i dessa covid-19 tider så föredrar jag email eller telefon kontakt. Vid möte måste vi båda använda mask och hålla avstånd till varandra.

WordPress

Vi använder alltid WordPress när vi bygger din webbutik. WordPress är världens mest ledande CMS (Content Management System) verktyget ute på marknaden. The #1 choice för din WordPress webbutik.

Support

Under hela projektets process från planering till avslut så kan du förvänta dig en förstklassig service där vi finns tillgängliga 24/7.